Despre mine

TRADUCERI AUTORIZATE CONSTANTA – TRADUCERI IEFTINE?

„Every act of communication is an act of translation” Gregory Rabassa.

Sunt din Constanta, sunt de formație jurist și am profesat timp de zece ani in domeniul juridic, până când m-am hotărât să-mi urmez adevărata vocație, cea de traducator autorizat.

Sunt specializată în traduceri autorizate de acte, de texte juridice, cărora le acord o atenție deosebită, adaptând forma traducerii după sistemul de drept respectiv. Am tradus mii de pagini de acte: contracte dintre cele mai complexe, cereri de chemare în judecată, interogatorii, întâmpinări, cereri reconvenționale, hotărâri dintre cele mai diverse și ale oricăror instanțe.

Am realizat traduceri medicale, traduceri de acte emanând de la executori judecătorești, lichidatori, specialiști în insolvență, documente doveditoare, procuri. Am tradus, de asemenea, o gamă largă de alte documente din diverse domenii.

Sunt, de asemenea, traducător de carte, până în prezent peste 35 de volume de psihologie motivațională, biografii (Celine Dion și Lance Armstrong) . Am colaborat la traducerea unei antologii de proză scurtă SF.

În prezent am 15 colaboratori de traduceri autorizate pentru limbile cele mai răspândite și solicitate la traduceri. Lucrăm în regim de 24/24, primim lucrări în sistem de urgență, traduceri ieftine sau nu, in functie de complexitatea acestora.

TRADUCERI CONSTANTATRADUCERI IEFTINE?  Nu garantez pretul cel mai mic, adica traduceri ieftine. Asta ar însemna să nu cunosc valoarea muncii mele. Dar pot garanta respectul deplin pentru client, dragostea fata de ceea ce s-a transformat dintr-un hobby într-o carieră și punctualitate. Îmi place să cred că toți cei care apelează la serviciile mele îmi rămân prieteni.

Magda Xenofont – Specialist Traduceri, Traduceri Constanta, Traduceri autorizate.

Facebook
Google+
https://specialist-traduceri.ro/despre-traduceri-ieftine">
Twitter