TRADUCERI AUTORIZATE

TRADUCERI AUTORIZATE CONSTANTA

TRADUCERI LEGALIZATE

Încercăm să venim in sprijinul clientilor noștri și pornind întotdeauna de la aceasta premiză, ne ocupăm de legalizarea traducerilor autorizate.

TRADUCERI AUTORIZATE

Oferim toate tipurile de servicii, de la traduceri autorizate si servicii de interpretariat, la traduceri  legalizate, apostilari si supralegalizari.

TRADUCERI MEDICALE

Incercam sa venim in sprijinul clientilor nostri si atunci cand primim traduceri medicale, acestea vor avea prioritate fata de orice alte traduceri.

APOSTILARI SI LEGALIZARI

Oferim servicii de apostilari-supralegalizari pentru documentele oficiale emise in Romania.

INTERPRETARIAT

Urmarind in permanenta sa venim in ajutorul clientilor nostri, oferim servicii de interpretariat.

04-FF-industrial-partners-1050-ab-2-1024x301 TRADUCERI AUTORIZATE
TRADUCERI AUTORIZATE CONSTANTA

Sunt de formație jurist și am profesat timp de zece ani, până când m-am hotărât să-mi urmez adevărata vocație.

Sunt specializată în texte juridice, cărora le acord atenție deosebită, adaptând forma traducerii după sistemul de drept respectiv. Am facut traduceri acte de mii de pagini. Am tradus mii de pagini de contracte dintre cele mai complexe, cereri de chemare în judecată, interogatorii, întâmpinări, cereri reconvenționale, hotărâri dintre cele mai diverse și ale oricăror instanțe, acte emanând de la executori judecătorești, lichidatori, specialiști în insolvență, documente doveditoare, procuri, precum și o gamă largă de alte documente din diverse domenii.

Sunt, de asemenea, traducător de carte, până în prezent peste 35 de volume de psihologie motivațională, biografii (Celine Dion și Lance Armstrong) și am colaborat la traducerea unei antologii de proză scurtă SF.

În prezent am 15 colaboratori pentru limbile cele mai răspândite și solicitate la traduceri inclusiv traduceri acte. Lucrăm în regim de 24/24, primim lucrări în sistem de urgență.

Nu garantez pretul cel mai mic, asta ar însemna să nu cunosc valoarea muncii mele, dar pot garanta respectul deplin pentru client, dragostea fata de ceea ce s-a transformat dintr-un hobby într-o carieră și punctualitate. Îmi place să cred că toți cei care apelează la serviciile mele îmi rămân prieteni.

Magda Xenofont – Specialist Traduceri, TRADUCERI AUTORIZATE CONSTANTA

Facebook
Google+
https://specialist-traduceri.ro/traduceri-autorizate-constanta">
Twitter