Traduceri Medicale

TRADUCERI MEDICALE – TRADUCERI AUTORIZATE

TRADUCERI MEDICALE – Stim cat de dificile sunt momentele in care un pacient primeste un diagnostic nefavorabil si decide sa ceara o a doua opinie sau sa urmeze un tratament in strainatate. Si stim ca in anumite cazuri, timpul chiar face diferenta in viata unui pacient.

De aceea, incercam sa venim in sprijinul clientilor nostri si atunci cand primim traduceri medicale, acestea vor avea prioritate fata de orice alte traduceri.

De asemenea, ramanem la dispozitia pacientului pentru orice fel de traduceri medicale pe parcursul spitalizarii si imediat dupa externare sau incheierea tratamentului.

Acordam atentie inzecita acestui tip de traduceri medicale, intrucat realizam valoarea uriasa a mizei!

12_w730 Traduceri Medicale

TRADUCERI AUTORIZATE – TRADUCERI MEDICALE – TRADUCERI CONSTANTA

Vezi si:


TRADUCERI MEDICALE

Sunt de formație jurist și am profesat timp de zece ani, până când m-am hotărât să-mi urmez adevărata vocație.

Sunt specializată în texte juridice, cărora le acord atenție deosebită, adaptând forma traducerii după sistemul de drept respectiv. Am tradus mii de pagini de contracte dintre cele mai complexe, cereri de chemare în judecată, interogatorii, întâmpinări, cereri reconvenționale, hotărâri dintre cele mai diverse și ale oricăror instanțe, acte emanând de la executori judecătorești, lichidatori, specialiști în insolvență, documente doveditoare, procuri, precum și o gamă largă de alte documente din diverse domenii.

Sunt, de asemenea, traducător de carte, până în prezent peste 35 de volume de psihologie motivațională, biografii (Celine Dion și Lance Armstrong) și am colaborat la traducerea unei antologii de proză scurtă SF.

În prezent am 15 colaboratori pentru limbile cele mai răspândite și solicitate la traduceri. Lucrăm în regim de 24/24, primim lucrări în sistem de urgență.

Nu garantez pretul cel mai mic, asta ar însemna să nu cunosc valoarea muncii mele, dar pot garanta respectul deplin pentru client, dragostea fata de ceea ce s-a transformat dintr-un hobby într-o carieră și punctualitate. Îmi place să cred că toți cei care apelează la serviciile mele îmi rămân prieteni.

Magda Xenofont – TRADUCERI MEDICALE

TRADUCERI CONSTANTA – TRADUCERI MEDICALE CONSTANTA

Facebook
Google+
https://specialist-traduceri.ro/traduceri-medicale-traduceri">
Twitter